Ekman Hotels lyfte lönsamheten med Price My Hotel Room

Hotellgruppen Ekman Hotels inledde för en tid sedan ett samarbete med Price My Hotel Room, med mål att optimera koncernens lönsamhet på en allt mer konkurrensutsatt hotellmarknad. På bara några få månader har samarbetet resulterat i ett rejält lyft för koncernens lönsamhet.

“Efter bara två månader har vi höjt vårt Revenue Generation Index med 22 punkter med hjälp av den intelligenta mjukvaran från Price My Hotel Room, vilket innebär att vi kan räkna in en väsentligt bättre lönsamhet på sista raden i vår verksamhet. Det är en helt fantastisk utveckling.” säger Patrik Ekman, ägare till Ekman Hotels.

Ekman Hotels är en växande hotellkoncern på den svenska marknaden, med hotell i Göteborg, Helsingborg, Karlskoga, Kristinehamn, Charlottenberg och Årjäng.

“Price My Hotel Room är definitivt en prioriterad partner även när det kommer till våra framtida förvärvade hotell” fortsätter Patrik Ekman.

Price My Hotel Room är ett unikt revenue management system, utvecklat av hotellägare, där självlärande algoritmer arbetar tillsammans med mänsklig intelligens för att förbättra lönsamheten på sista raden.

“Vi är väldigt glada för att Ekman Hotels valde oss som leverantör av revenue management system. Och vi blir alltid glada när våra kunder tjänar mer pengar” säger Henrik Dahlbom, en av grundarna till Price My Hotel Room. “Vi ser fram emot att få följa Ekman Hotels på deras fortsatta resa” avslutar Henrik Dahlbom

För mer information

www.pmhr.se

Henrik Dahlbom, Price My Hotel Room, 0705-550855, henrik@pmhr.se

Patrik Ekman, VD Ekman Hotels, 0550-770900, patrik@ekmanhotels.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑